Upcoming Events

september 14, 2023 – oktober 15, 2023

Black Box Music

Black Box Music af Simon Steen-Andersen

Koncept SIMON STEEN-ANDERSEN

Dirigent HÅKON STENE

Orkester ATHELAS SINFONETTA COPENHAGEN

Start: september 14, 2023 2:00 pm
End: oktober 15, 2023 6:00 pm
Venue: SORT/HVID,
Address:
STALDGADE 26-30, KØBENHAVN V, 1699, Denmark

oktober 13, 2023

Fuzzy – in memoriam

Den 13. okt. 2022 døde den folkekære og bredt musikalsk favnende komponist Fuzzy/Jens Wilhelm Pedersen. Sjældent har en komponists død vakt genklang i så mange forskellige kunstneriske genrer – teater, filmkunst, salmer, kirkemusik, vokalmusik, musik for og med børn, kammermusik, jazz, elektronisk og elektroakustisk musik. Og der er meget hurtigt opstået et behov for at mindes og hylde denne store kunstner med en koncert, som viser hans format.
En styregruppe af kolleger og nære venner af Fuzzy har derfor sat sig for at arrangere en hyldestkoncert på årsdagen for Fuzzys død. Det bliver en portrætkoncert, hvor publikum præsenteres for det bredest mulige udsnit af Fuzzys virke – fra Morten Zeuthen, som spiller musik fra Bryggeren, udsnit af tegnefilmen Samson og Sally af Jannik Hastrup med musik af Fuzzy, Artist Talks ved Finn Gravesen, Jannik Hastrup, Claus Høxbroe og Kaspar Rostrup, jazz og junglerytmer med Pierre Dørge, Irene Becker og Morten Carlsen til elektronisk musik af Fuzzy, elektroakustisk kirkemusik med Duo1702, virtuoserier med Jeanette Balland, Thomas Sandberg, FIGURA Ensemble og vokal musik med Signe Asmussen – alle mangeårige samarbejdspartnere med Fuzzy.
Koncerten vil i Fuzzys ånd forløbe som en slags kabaret med bagprojektion til film og flere scener, hvor Fuzzys virke og produktion portrætteres, når alle de forskellige kunstneriske genrer, han har beskæftiget sig med, væves ud og imellem hinanden i et flere timer langt koncert-, film- og sceneforløb.
Årsdagen for Fuzzys død falder på Kulturnatten i København og vil blive en del af den i samarbejde med KoncertKirken på Blågårds Plads. Der er adgang med kulturpas.
Start: oktober 13, 2023 6:00 pm
End: oktober 13, 2023 11:00 pm
Venue: Koncertkirken
Address:
Blågårds Plads 6A, , Copenhagen, Denmark